Saturday, October 22, 2005

Let it foam!

Gisteren wat andere graduates ontmoet, dat zijn dus Ozzies die in februari begonnen zijn aan een speciaal programma en nu mogen solliciteren intern naar een andere functie. Leuke gasten, ze doen ook veel sociale activiteiten met elkaar en gisteren hadden we met een aantal afgesproken die we vorige week op een housewarming party hadden ontmoet. Wat dat betreft is het makkelijk om mensen te leren kennen, en iets beter dan oppervlakkig, zeker in vergelijking met Zweden waar iedereen een massieve muur van ijs (iglo) om zich heen heeft gebouwd.

‘s Avonds ben ik met Lauro naar een foam party geweest. In een omgebouwde oude bioscoop, zag er cool uit, tot 12 uur 2 drankjes halen 1 betalen, dat hield in dat de nodige Vodka mixes voor 12 uur drinken en daarna let it foam, let it foam, let it foam....

Zojuist heeft een collega van werk me opgehaald en hebben we het bureau gewisseld, althans dat was de bedoeling, hij heeft nu mijn oude overgenomen en ik heb een andere gehaald. Onderweg 2 dode kangaroos gezien... Die zijn hier zoveel (schijnt, nog steeds geen levende gezien) dat ze geregeld worden aangereden. Een eindje verderop stond een auto die van achteren was aangereden (it wasn’t me, I swear) zag er behoorlijk gekreukeld uit, de bestuurder liep wat bedeesd rond en toen we vroegen of hij ok was vroeg hij what happened. Hij hoorde alleen een explosie, wist niet eens dat hij aangereden was. (de andere bestuurder was gevlogen). Maar iemand anders had alles gezien en het nummer genoteerd.Laptop geinstalleerd en soundblasters aangesloten, eindelijk fatsoenlijk geluid!

Morgen gaan we trainen voor het fietsen, bunch rides. Als het doorgaat tenminste wat het regent  flink zo af en toe de afgelopen dagen. 4 jaar lang een droogte gehad, kom ik kijken regent het....Verzamelen bij het parliament house. Niet bijzonder zou je denken maar je kan daar alleen via een soort snelweg komen, mensen fietsen hier op de vluchtstrook. En de afslag ligt aan de rechterkant, dus ff uitvogelen hoe we veilig kunnen oversteken.

No comments: